dit gaan wij doen contact nieuwsbrief

SuperMailService betekent voor u:

 

1. Eén aanspreekpunt voor al uw postzaken

Bij SuperMailService kunt u betreft de post voor alles bij ons terecht. Van massamailings tot en met spoedverzendingen en uiteraard uw dagelijkse post. Wij nemen alles aan en als het moet pakken wij het in.

2. Een betrouwbare bezorger van uw poststukken

De postbodes van SuperMailService zijn betrouwbaar en herkenbaar. Wij zorgen ervoor dat uw post op tijd en correct wordt afgeleverd. Onze mensen zijn professioneel, kennen hun klanten en kennen hun wijk.  

3. Scherpe tarieven voor regionale post

SuperMailService hanteert zeer scherpe tarieven voor regionale post. Buiten het postcodegebied betaalt u de normale prijs. U bent dus nooit meer geld kwijt dan elders, u profiteert wel altijd van onze service.

4. Een bereikbare balie met goede dienstverlening

Onze balie heeft zeer ruime openingstijden. Daarnaast is er kundig personeel aanwezig. Zij doen er alles aan om u zo goed en zo snel mogelijk te helpen.

5. Flexibiliteit in de totale afhandeling van uw post

U kiest zelf hoe, waar en wanneer u uw post wilt verzorgen. Wij halen het op, brengen het langs, houden het achter of sturen het door. 

6. Totale controle over de kosten

Omdat u zelf bepaalt hoe uw post wordt afgehandeld, heeft u ook zelf in de hand wat de kosten zijn. Heeft u hier vragen over, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij kunnen u informeren over de meest effectieve en goedkoopste oplossing.

 

Spreekt dit u aan? neem contact met ons op. Uiteraard bent u ook altijd welkom bij onze balie aan de Pesserdijk -te Hoogeveen.