dit gaan wij doen contact nieuwsbrief

Postbus dienst

Elke werkdag wordt er post gericht aan uw postbus. Wij bieden u de mogelijkheid om deze post voor u op te halen en te bezorgen op uw kantoor. U kunt hierbij zelf kiezen op hoeveel dagen en in welk tijdvak u gebruikt wilt maken van deze dienst.

Daarnaast kunt u op deze dagen uw uitgaande post bij ons aanbieden voor bezorging. Het is ook mogelijk om incidenteel uw post te laten halen of brengen.

Aangetekend in de regio

Maak nu gebruik van aangetekend in de regio.SuperMailService biedt de dienst ,aangetekend in de regio, aan tegen een zeer scherp tarief.Waardevolle of belangrijke poststukken kunt u door ons laten bezorgen met handtekening retour.Als u hiervoor kiest zorgen wij er voor, dat zodra het document of poststuk is afgeleverd bij de ontvanger, u een getekend ontvangstbevestiging retour krijgt van deze ontvanger.Voor deze dienst rekenen wij slechts € 4,50 ex btw per poststuk of document.Deze dienst is alleen beschikbaar in de bezorgregio van SuperMailService tegen dit tarief,buiten deze regio geldt het tarief van Post NL .

Kiala

H&M,Vente en vele andere ondernemingen verzorgen hun pakketbezorging via zogenaame Kialapunten.

SuperMailService is Kialapunt voor Hoogeveen . Gemakkelijk bereikbaar gratis parkeren. Via de site van Kiala is het mogelijk om uw retour zendingen te volgen.

Pakketten of pallets versturen

SuperMailService heeft een eigen pakketdienst. Hier kan iedereen, zowel bedrijven als particulieren,direct  tegen zeer scherpe tarieven pakketten versturen zowel nationaal als wereldwijd.

Ook het versturen van een Express zending wereldwijd behoort tot de mogelijkheden.

Onze vervoerder  DHL is een van Europa’s meest toonaangevende dienstverleners op het gebied van pakketlogistiek, in Nederland of een van de 220 landen wereldwijd. Het versturen van een pakket of pallet via SuperMailService is eenvoudig en snel.

 

Wilt u meer weten over onze Postbusdienst, Kialapunt of  Pakketdienst? Neem contact met ons op voor meer informatie.