dit gaan wij doen contact nieuwsbrief

Unieke postzegels verkrijgbaar bij alle depots van SuperMailService

SuperMailService, de goedkoopste en betrouwbaarste postbezorgers in de regio, heeft weer een paar leuke producten ontwikkeld. Naast de voordelige reguliere postzegels zijn er ook 2 nieuwe zegels verkrijgbaar, nl de unieke geboortezegel en de kerstzegel.
Speciaal voor jonge ouders die eens wat anders willen heeft SuperMailService een eigen geboortezegel die verkrijgbaar is bij alle depots van SuperMailService. Deze zegel kost 0.36ct per stuk kan alleen gebruikt worden in de bezorgregio van SuperMailService en is niet geschikt voor TNT postbussen. SuperMailService zal uw geboortekaartje binnen 24 uur bezorgen in de regio, kijk voor de bezorgregio op www.SuperMailService.nl of op de poster bij de afgifte punten.
De kerstzegel kunt u al kopen vanaf de derde week in november en kunt u tot de tweede week in januari gebruiken. Voor deze zegels die per vol velletje verkocht worden a 20 stuks betaald u slechts 0.30ct per zegel .Ook deze zegel is niet geschikt voor TNT postbussen. Door deze scherpe tarieven maakt SuperMailService het versturen van de kaartjes dit jaar extra leuk. Voor ondernemers is het extra voordelig i.v. m btw aftrek.

BabyZegel kerst zegel