dit gaan wij doen contact nieuwsbrief

SuperMailService breekt postmarkt Hoogeveen open

HOOGEVEEN – Op 1 april is de postmarkt in Nederland volledig vrijgegeven. Eén van de pioniers is SuperMailService uit Hoogeveen. Initiatiefnemer Jan Pekel is al twee jaar bezig met de voorbereidingen en op 1 juli gaat SuperMailService van start. Samen met zijn team van logistici en bezorgers is hij er helemaal klaar voor.

“Het distributiecentrum is klaar, onze balie is ingericht en er is nu al veel belangstelling getoond. Wij hebben de afgelopen jaren grondig de markt onderzocht en het blijkt dat er behoefte is aan dienstverlening die simpelweg verder gaat. Bedrijven zijn afhankelijk van openingstijden die samenvallen met kantooruren, ze willen netjes geholpen worden en alles aan één balie regelen. Wij kunnen de poststukken bij hen ophalen of ze komen het bij ons brengen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast verdwijnen nu ook nog de postkantoren, deze dienstverlening willen wij graag overnemen. Wij zijn goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.”, licht hij toe. SuperMailService richt zich voornamelijk op de zakelijke markt, maar consumenten zijn ook van harte welkom.

Super Mail Service biedt alle diensten aan op het gebied van post en postafhandeling. De vestiging van Super Mail Service is tevens een Kialapunt en DPD pakketshop.