dit gaan wij doen contact nieuwsbrief

SuperMailService opent 3 depots

Hoogeveen - Het onlangs gestarte postbedrijf SuperMailService uit Hoogeveen heeft een droomstart. Het gaat zo goed dat deze maand al depots in Hollandscheveld, Zuidwolde en Stuifzand worden geopend.

“Ik heb een depot in het gebouw van assurantiekantoor Mulderij. Vanaf de start van SuperMailService hebben wij al een goede samenwerking”, vertelt eigenaar Jan Pekel. “Daarnaast is er nu een depot in de C1000 supermarkt Offerein in Zuidwolde en in woonwinkel GeFa in Stuifzand”. Henny Mulderij voegt hieraan toe: “Wij hadden al een depot van een ander postbezorgingbedrijf en hoewel wij hierover best tevreden waren, zijn wij toch overgestapt. Mede door de 24-uurs bezorginggarantie die SuperMailService biedt in de regio”.

Hollandscheveld, Zuidwolde en Stuifzand zijn de eerste depots van het postbedrijf dat op 1 juli officieel het pand aan de Galvanistraat6 in Hoogeveen opende. SuperMailService bezorgt zes dagen per week poststukken voor zowel particulieren als ondernemers. Het is de bedoeling dat uiteindelijk alle dorpen in de nabije omgeving van Hoogeveen een eigen depot krijgen. Ondernemers uit de regio met een postbus op de buitenvaart kunnen tegen een kleine vergoeding gebruik maken van de postbusservice van SuperMailService. De post wordt dan ’s morgens uit de postbus gehaald en op kantoor bezorgd. Poststukken die verzonden moeten worden kunnen op het gewenste tijdstip van de klant worden afgehaald door SuperMailService.

“Ondernemers met een bedrijfspand kunnen depothouder worden”, legt Jan Pekel uit.“Klanten die hun post willen versturen hoeven dan niet helemaal naar Hoogeveen, maar kunnen hun poststukken inleveren bij het depot. Wij halen het depot één keer per dag leeg en bezorgen de post de volgende dag. Zowel particulieren als bedrijven kunnen van deze service profiteren. Naast het inleveren van poststukken kunnen klanten bij het depot terecht voor de aankoop van postzegels van SuperMailService.”

Ondernemers die depothouder willen worden of meer informatie hierover willen ontvangen kunnen contact opnemen SuperMailService, 0528 -240245.