dit gaan wij doen contact nieuwsbrief

SuperMailService bezorgt het 15000ste poststuk in de regio

Hoogeveen –Maandag 26 oktober 2009

SuperMailService heeft al 15000 poststukken bezorgd in de regio.
Na een flitsende start op 1 juli jl. heeft SuperMailService afgelopen zaterdag het 15000ste poststuk bezorgd binnen 24 uur in het bezorggebied van SuperMailService.
Het poststuk ,een huwelijkskaart aangeboden door een particuliere klant werd bezorgd op het aangegeven postadres. Inmiddels hebben ook diverse verenigingen,stichtingen hun clubbladen door SuperMailService laten bezorgen bij hun leden.
Steeds meer bedrijven en particulieren maken gebruik van de 24 uurs postbezorging van SuperMailService in de regio tegen zeer aantrekkelijke tarieven.
Een correcte postafhandeling wanneer het u uitkomt dat is wat SuperMailService biedt op het gebied van post en postafhandeling.
Waar postkantoren verdwijnen en klanten niet afhankelijk willen zijn van openingstijden tijdens kantooruren biedt SuperMailService een goed bereikbare balie met ruime openingstijden en gratis parkeerruimte voor de deur.
Naast de balie in Hoogeveen zijn er inmiddels diverse depots in de regio.
Bij alle depots zijn diverse zegels van SuperMailService verkrijgbaar.
Onze nieuwste zegel een geboortezegel is zeer goed ontvangen en al vele malen verkocht aan prille ouders.
Gewone post ,vertrouwelijke post,mailings, pakketjes of een spoedverzending, uw post is bij SuperMailService in betrouwbare professionele handen.

Besparen op portokosten voor het verzenden van poststukken in de regio?
Neem contact op met SuperMailService 0528-240245